A sólet „magát süti meg”, napokig esszük és nem unjuk: a tökéletes sólet receptje
A jó sólet megunhatatlan, ráadásul alig van vele munka. A legtöbb időt a bevásárlás viszi el, aztán csak meg kell hagyni a sütési időt neki. Készítsd el velünk ezt a csodálatosan ízletes egytálételt! The post A sólet „magát süti meg”, napokig esszük és nem unjuk: a tökéletes sólet receptje first appeared on nlc .
nlc.hu
506 napja
Zsuzsi asztala: Élet a libás tanyán + videó
György-Horváth Zsuzsi Tarhosra látogatott el a Molnár családhoz, ahol közelebbről megismerhetett egy igazi libás tanyát, kiderült milyen feladatokat kell elvégezni a hétköznapok során ezer liba között, de megtanulta tökéletesen elkészíteni a libatepertőt és azt is megtudta, hogyan készül a füstölt libacomb.
hirtv.hu
540 napja