„Ez teljes pálfordulás a tinédzserkori emlékekhez képest” – Elsők között kóstolhattuk meg az Agárdi most debütáló Vermouth italát
Ez egy jó kedélyű és exkluzív riport Agárdról, ahol kiderült, hogy a tonik és a vermut együtt kiválóan működik. Az újonnan megszerzett tudásunkkal kóstoltattuk meg kollégáinkkal a Vermouth Rosso-t.
24.hu
213 napja
„A pálinka íze akkor kerek, ha a gyümölcsben lévő cukorhoz a benne lévő aroma kapcsolódik”
A pálinkánál is van évjárat-hatás, mint a bornál, és idén ez szépen elő is jött a nyár végi gyümölcsöknél. Cukrot nem szabad hozzáadni a cefréhez, mert attól felhígul az aroma, a különböző hibák és egészségügyi kockázatok kiküszöböléséhez pedig komoly szakértelemre van szükség. Milyen, és hogy készül a jó pálinka – erről beszélgettünk Szabó Lászlóval, az Agári Pálinkafőzde ügyvezető igazgatójával.
nlc.hu
237 napja
Menü