Újabb nemzetközi sikert tudhat magáénak az agárdi pálinka

Újabb nemzetközi sikert tudhat magáénak az agárdi pálinka

Összesített versenyben ezüstéremmel távoztak.

#belföld #pálinka #elismerés #agárd #bolzano #agárdi pálinkafőzde #destillata pramierung #párlatverseny

index.hu logoindex.hu

111 napja

Medvetámadás Ózdon

Medvetámadás Ózdon

Vadászokra támadt medve.

#medvetámadás #aktuális #agárdi pálinkafőzde

nlc.hu logonlc.hu

151 napja

A legkiválóbb pálinkák többsége Agárdról jön

A legkiválóbb pálinkák többsége Agárdról jön

Szinte mindent vittek az idei Nemzeti Pálinkakiválóság Programon.

#ce napi #kultúr #agrárminisztérium #gasztro #pálinka #gin #agárdi pálinkafőzde

index.hu logoindex.hu

207 napja

„Ez teljes pálfordulás a tinédzserkori emlékekhez képest” – Elsők között kóstolhattuk meg az Agárdi most debütáló Vermouth italát

„Ez teljes pálfordulás a tinédzserkori emlékekhez képest” – Elsők között kóstolhattuk meg az Agárdi most debütáló Vermouth italát

Ez egy jó kedélyű és exkluzív riport Agárdról, ahol kiderült, hogy a tonik és a vermut együtt kiválóan működik. Az újonnan megszerzett tudásunkkal kóstoltattuk meg kollégáinkkal a Vermouth Rosso-t.

#élet-stílus #ital #vermut #agárdi pálinkafőzde #agárdi vermouth

24.hu logo24.hu

213 napja

„A pálinka íze akkor kerek, ha a gyümölcsben lévő cukorhoz a benne lévő aroma kapcsolódik”

„A pálinka íze akkor kerek, ha a gyümölcsben lévő cukorhoz a benne lévő aroma kapcsolódik”

A pálinkánál is van évjárat-hatás, mint a bornál, és idén ez szépen elő is jött a nyár végi gyümölcsöknél. Cukrot nem szabad hozzáadni a cefréhez, mert attól felhígul az aroma, a különböző hibák és egészségügyi kockázatok kiküszöböléséhez pedig komoly szakértelemre van szükség. Milyen, és hogy készül a jó pálinka – erről beszélgettünk Szabó Lászlóval, az Agári Pálinkafőzde ügyvezető igazgatójával.

#kampány #gasztro #agárdi pálinkafőzde

nlc.hu logonlc.hu

237 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü