Feltámadási gasztronómia
Ünnepekkor mindenhol leporolják a „mit igyunk a húsvéti ételekhez?” írásokat; karácsony, újév, húsvét még mindig bír reklámértékkel. Hadd különbözzek el legalább annyira, hogy kis lelkigyakorlatot is beiktatok a sonka meg a Sauvignon blanc közé.
hang.hu
81 napja
Kékfrankos – Vinum bonum laetificat cor hominis
Talán az dietetikus meg brit tudós nélkül is elfogadható érv, hogy az életvégességen való puritán szorongásnál a ritka jókedv is éltetőbb, és hogy a szellem szomjazza az örömöt, ami időnként fontosságot tulajdonít a kedvesen lényegtelen ezeknek, azoknak is.
hang.hu
187 napja
Zenit – Divatok és gímek
Ha nem is a csúcsok csúcsa, de kevés egészségesebb, formásabb, szőlősebb szőlőt ismerek nála. Levele maga a szimmetriai tökély, korán fakad, jól növekszik, vesszőinek szinte csak vízmérték a karó. Tömött fürtjei barokk bőségszarukba kívánkoznak.
hang.hu
352 napja
Menü