Bonbon recept, amit még nem sikerült lekoppintani – így lett legendás a zenekar
Három évtized, számtalan sláger, és egy barátság. Bonbon néven váltak ismertté és az elmúlt harminc év során újra és újra meghódították a magyar közönséget
borsonline.hu
52 napja
4 ínycsiklandozó bonbon recept: ezt add virág helyett!
Virág helyett bonbont is ajándékozhatunk a számunkra kedves nőknek.
metropol.hu
121 napja
Azt mondták, valami gagyi, nyálas szöveg kéne, de túl jó volt a zene – dalszövegírókat kérdeztünk, hogyan születnek a slágerek
Major Eszterrel és Duba Gáborral beszélgettünk a szakmáról, amibe mindketten véletlenek révén keveredtek bele, és arról, hogyan lesz egy angol halandzsával felénekelt dalból az előadó személyes üzenete, illetve művészet-e egyáltalán kész zenére dalszöveget írni.
24.hu
360 napja
Mellőzöttségről vallottak a Bon-Bon együttes tagjai: „Magunkban kerestük a hibát” – videó
A csúcsot, de a lejtőt is megjárta az elmúlt huszonkilenc évben a Bon-Bon együttes. Szolnoki Péter és Török Tamás 1995-ben alapították meg a bandát, amely rövid idő alatt országosan ismertté vált, és a kilencvenes és kétezres évek legnépszerűbb magyar slágereivel írták be magukat a poptörténelembe. Azonban voltak idők, amikor nem játszották a rádiók a dalaikat, ha nincs a Valami Amerika sikere, ki tudja, ma hol lennének...
blikk.hu
420 napja
Ed Sheeran is imádta a magyar házaspár csokoládéit – Interjú a ZAX-csokoládék mögött
Varga Zsuzsa és Ferenc Komárom Szlovákia felőli oldalán élnek, az arcuk mégis jól ismert a hazai gourmet világban. A legjobb budapesti éttermek állandó vendégei, lelkes világutazók és -kóstolók. A belsőépítészetben elért sikeres pályájuk folytatásaként egy szűz területen is kipróbálták magukat: Varga Zsuzsa tíz éve kezdett el csokoládékat és bonbonokat készíteni, időközben a szakma mestere lett, a férje, Ferenc pedig olyan odaadással támogatja a munkáját, ahogyan korábban ő végezte a háttérmunkákat az építészeti cégükben. A szépséges ZAX csokoládék mögött álló házaspárral beszélgettünk a desszertvilág „crème de la crème"-jéről.
nlc.hu
427 napja
4 zseniálisan finom last minute desszert húsvétra – sütés nélkül
A liszt, tojás, nyújtófa és -deszka maradhat a szekrényben, négy isteni édességrecept következik – sütés nélkül. The post 4 zseniálisan finom last minute desszert húsvétra – sütés nélkül first appeared on nlc .
nlc.hu
463 napja
Menü