Úgy elszálltak az árak, hogy lassan luxus lesz az „albán” fagyi is
Ha nyár, akkor jöhet a fagyi, ám az idei szezon rosszul kezdődött a cukrászoknak, és félő, hogy az augusztusi meleg sem hozza vissza a kiesett bevételt – többek között erről is beszélt Erdélyi Balázs, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnöke, aki szerint az emelkedő árak, az időjárási kihívások és az „albán fagylaltok” térhódítása ellenére van tere a minőségi cukrásztermékeknek.
blikk.hu
40 napja
Itt a legújabb őrület: a dubai csokis sushi Magyarországról indulhat hódító útjára
A dubai csoki egy év alatt meghódított a világot, és habár az eredetit csak és kizárólag Dubajban kapni, ez nem akadályozta meg a cukrászokat és szakácsokat abban, hogy létrehozzák saját finomságaikat.
magyarnemzet.hu
158 napja
Menü