15 évesen már saját receptje is étlapra került a nyíregyházi tésztabárban – A Cvekedliben jártunk
A nyíregyházi Cvekedli Tésztabár csapata csupa fiatalból áll, akik olyan komolyan veszik a gasztronómiát, mint a szakma legnagyobbjai. Megnéztük, mi történik a Cvekedli látványkonyhájában!
nlc.hu
453 napja
A káposztás tésztában fontos az édes íz, de nem a cukor a nyerő: a Cvekedli séfjével kihozzuk belőle a maximumot
Szegény ember eledele, a magyar tésztaételek egyik alapvetése, ami az ünnepi asztalnak is része lehet. A káposztás tészta megérdemli, hogy egy kis újító szellemmel és gondosan készítsük: egy olcsó és ízes étel kerülhet a konyhai repertoárunkba. The post A káposztás tésztában fontos az édes íz, de nem a cukor a nyerő: a Cvekedli séfjével kihozzuk belőle a maximumot first appeared on nlc .
nlc.hu
514 napja
Menü