Kiderült a titok: így készül a tökéletes Gundel-palacsinta
A különleges édesség rövid idő alatt vált világhírűvé.
borsonline.hu
286 napja
A Carlton Hotellel bővítette szállodai üzletágát az Eventrend Group
Az Eventrend Group üzemelteti a budapesti Carlton Hotelt.
305 napja
Legendák találkozása egy levesben: a palócleves receptje
A legendás palócleves eredetileg ürühúsból, azaz bárányból készült, a mai hétköznapi főzések alkalmával viszont már leginkább csak az egyszerűbben beszerezhető sertést vesszük hozzá. Ha legközelebb kanalaztok belőle, jusson eszetekbe, micsoda kivételes társaságban is került először az asztalra palócleves!
nlc.hu
374 napja
Mit evett II. Erzsébet királynő a Gundelben? Pár napig étlapra teszik a különleges menüt – képgaléria
A Hírességek menüit kínálja majd a Gundel étterem.
396 napja
Menü