Ki kell dobnod a kolbászt? Ezzel az egyszerű módszerrel soha többé nem lesz penészes
A kolbász kenyérrel és hagymával fogyasztva is finom, és bármilyen ételt feldobhatsz vele. A jóféle kolbászt általában párosan lehet megvásárolni, így, ha nem nagy a család, heteken át a hűtőben parkolhat. A természetes bélbe töltött kolbász hajlamosa penészesedésre, de a magyar kolbászkirálynő elárulja a titkot, hogyan előzheted ezt meg! A Ki kell dobnod a kolbászt? Ezzel az egyszerű módszerrel soha többé nem lesz penészes bejegyzés először Most Hír -én jelent meg.
mosthir.hu
54 napja
Ki nem találod, melyik távoli országban olcsóbb a magyar fűszerpaprika, mint itthon
Egy magyar TikTok-felhasználó ausztráliai élelmiszerboltban fedezte fel a klasszikus magyar termékeket, és megmutatta, mennyibe kerülnek a világ másik felén a Piros Aranytól a Csabai kolbászig.
forbes.hu
143 napja
Így kell disznótort tartani a csabai kolbászkirály szerint
A jó kolbászhoz elég egy fél disznó is.
magyarnemzet.hu
190 napja
Elárulta féltve őrzött műhelytitkait a kolbászkirály + videó
A csabai kolbász receptjében alapvető húsféleség a tarja, a comb és a lapocka.
magyarnemzet.hu
195 napja
Menü