„Mi voltunk a legtapasztalatlanabbak, a legkevesebb pénzzel, mégis mi jutottunk el idáig” – a Munch a Mérlegen podcastban
Mit jelent csótányüzemmódban túlélni? Miért érdemes konkurencia helyett partnerként tekinteni a hasonló gondolkodású vállalkozókra? Mennyi idő alatt jövünk rá, hogy „világmegváltó” ötletünk lett, és milyen előnyt jelentett a koronavírus alatt vállalkozást indítani? Wettstein Alberttel, a Munch megálmodójával beszélgettünk.
hvg.hu
209 napja
„Hívjuk át a szomszédot vacsorára” – végre a magyar társadalom is megérett arra, hogy tegyen valamit az ételpazarlás ellen
A Filéző podcast vendége Belayane Najoua, a Munch ételmentő cég PR-menedzsere volt. Hogy áll Magyarország az ételpazarlás terén, és miként lett a pár egyetemista által alapított startupból közel százfős, nemzetközi vállalat?
24.hu
478 napja
Menza a suliban? Lehet svédasztalos is!
Egyre több iskolában vezetik be a szabadszedéses menzát.
metropol.hu
499 napja
Menü