Hogy mi? Higanyt találtak 5 európai ország halkonzerveiben!
Aggasztó kutatás készült. Öt európai ország halkonzerveit vizsgáló felmérésben az összes termékben találtak higanyt, és több mint felükben a biztonsági határérték fölötti mennyiségben. A legmagasabb mért érték egy párizsi üzletben vásárolt konzerv esetében 3,9 mg/kg volt, ami a határérték 13-szorosa.
blikk.hu
247 napja
Így csempéssz több halat az étrendedbe! 5 remek halkrém a hétköznapokra a heringtől a tőkehalmájig
A halászlé, a harcsapaprikás és a rántott hal bevett nyári és ünnepi ételek, de nem a mindennapjaink eledelei. Ha nincs kedvünk a halat hosszasan előkészíteni, főzni vagy sütögetni, halkonzervekből is egyszerű és jó ízű hétköznapi ételeket készíthetünk. Négy halkrém- és egy kagylós recepttel tesszük le a voksunkat a halfogyasztás mellett!
nlc.hu
423 napja
Menü