Most akkor mérgező az air fryerben készült étel vagy sem? A szakértő tiszta vizet öntött a pohárba
Kevés konyhai eszköz lett olyan hirtelen népszerű, mint a forró levegős sütő – egyesek szerint légsütő –, és persze jó okkal kezdték sokan az időszámítást is air fryer előtt és air fryer után számolni, hiszen minimális olajjal is ropogós lesz az étel. De míg a világ egyik fele vallásos áhítattal imádja, a másik része az egészségét félti a masinától, különösen a tapadásmentes bevonatok és a műanyag alkatrészek okoznak aggodalmat. Kérdés, mennyire kell tartanunk ezektől?
blikk.hu
159 napja
Egészségesebb ételekre vágyunk: így vette át az uralmat az air fryer az olajsütőtől
A hazai háztartások egyre inkább törekszenek az egészségesebb főzésre: a korábban slágerterméknek számító hagyományos olajsütőktől stabilan átvették a vezetést az air fryerek. Bár a multifunkciós sütők és az elektromos rizsfőzők népszerűsége még nem éri el a légkeveréses sütőkét, de már ezek iránt is évek óta stabilan az érdeklődnek a magyar vásárlók.
blikk.hu
426 napja
Menü