Te is megmosod? Ez az a négy élelmiszer, amit sosem lenne szabad megmosni főzés előtt!
Kifejezetten nem tesz jót nekik, ha megmossuk őket.
borsonline.hu
182 napja
Miért szeretjük a szénhidrátokat? A válasz a nyál több százezer éves génjére vezethető vissza
Ha valaha is nehezen tudtad csökkenteni a szénhidrátbeviteledet, akkor gyanús, hogy egy ősi DNS lehet a hibás. Már régóta ismert, hogy az emberek több példányban hordoznak egy olyan gént, amely lehetővé teszi számunkra, hogy már a szájban megkezdjük az összetett szénhidrát-keményítő lebontását, ami az első lépés a keményítőtartalmú ételek, például a kenyér és a tészta metabolizálásában. A kutatóknak azonban köztudottan nehéz volt meghatározni, hogy hogyan és mikor bővült ezen a gének száma.
blikk.hu
262 napja
Menü