Mi a Gundel százharminc évének titka?
Számos turista egyenesen a reptérről, bőrönddel érkezik egy jó fogásért.
magyarnemzet.hu
459 napja
A Gundel-palacsintát lejáratták, ideje helyreállítani a becsületét – Moldován Viktort, a Gundel séfjét kérdeztük
Ha azért nem szereted a Gundel-palacsintát, mert az emlékeidben egy száraz szélű, vizes-kakaós szósz alatt ázó, híg dió- (vagy dejó-) krémmel töltött édesség él, itt az ideje új esélyt adni e több mint százéves desszertünknek. Moldován Viktort, a megújult Gundel Étterem executive séfjét kértük fel, hogy újra kedvet csináljunk a hányattatott múltú édességhez. The post A Gundel-palacsintát lejáratták, ideje helyreállítani a becsületét – Moldován Viktort, a Gundel séfjét kérdeztük first appeared on nlc .
nlc.hu
510 napja
Menü