Vörös hús? Fehér hús? – a Pulyka tudja!
A pulyka vörös és fehér hússal is rendelkezik, így könnyen és változatosan, nem utolsó sorban egészségesen készíthetőek el belőle kedvenc fogásaink. Nem csak finom, zsírszegény, ráadásul hipoallergén, szinte bárhogyan fűszerezhető, sőt még a hangulatot is javítja. A grillkolbász hamar tökéletesre süthető, a hamburgerhús és a fasírt zamatos, a pulykamellsteak pedig omlós lesz. Kellhet ennél több a grillszezonban?
nlc.hu
41 napja
Rágcsáló a tányéron: Kalifornia a mocsári hódok fogyasztására buzdít a védekezés jegyében
A hatóságok szerint a nyúlra vagy pulykahúsra hajazó ízű rágcsálók falánk étvágyukkal és gyors szaporulatukkal fenyegetik az ökoszisztémát.
mandiner.hu
122 napja
Nem kell mindig a bunda! Sajtszószos pulykatekercsek, amit vissza fogtok tapsolni
A göngyölt hús mindig jó ötlet: a hétköznapokra és akár hétvégére, vagy vendégfogadáskor is bevethető. Ha könnyedebb szárnyashúsból főznénk-sütnénk, variáljunk néha pulykahússal! Porondon a pulykatekercsek sajtszószban.
nlc.hu
380 napja
Tovább bővülhet a baromfipiac, de ebbe belerondíthat a madárinfluenza és az ukrán import
Közelíti tízmilliót a madárinfluenza miatt 2021 ősze óta elpusztított szárnyasok száma.
534 napja
Menü