Ezt kell tudnia a grillezésről, még Lázár Chef is adott hozzá receptet!
Ha eljön a hétvége, a kertes házas területeken, de még a város szívében is grillezés illata áll: a legmenőbb, legegyszerűbb, legstílusosabb vendéglátássá vált ma már a grillen megpirított hús, sajt, hamburger feltálalása. A faszenes grill klasszikus füstös ízt kölcsönöz az ételeknek, a gázgrillen könnyebb szabályozni a sütési hőmérsékletet, az elektromos grillt a legkisebb balkonon is használhatjuk, nem kell tartani a füsttől. A sütögetésnél nem hiányozhatnak a legfontosabb grilleszközök sem, például a grillcsipesz, a húslapát, a maghőmérő, vagy a tisztításhoz a grillkefe.
blikk.hu
25 napja
Itt a grillszezon: van néhány tippünk hozzá!
Mutatjuk mire érdemes figyelni a grillszezonban!
borsonline.hu
26 napja
Mutatjuk a legjobb darált sertéshúsokat – 18, a boltban kapható terméket teszteltek
A jó idő közeledtével már mindenki nagyon várja, hogy a szabadban készítse el kedvenc grill ételeit. A mostani tesztben a boltokban kapható 20 és 30 százalékos zsírtartalmú darált sertéshúsokat vizsgálták meg a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus fogyasztók, összesen 15-en.
blikk.hu
39 napja
Vörös hús? Fehér hús? – a Pulyka tudja!
A pulyka vörös és fehér hússal is rendelkezik, így könnyen és változatosan, nem utolsó sorban egészségesen készíthetőek el belőle kedvenc fogásaink. Nem csak finom, zsírszegény, ráadásul hipoallergén, szinte bárhogyan fűszerezhető, sőt még a hangulatot is javítja. A grillkolbász hamar tökéletesre süthető, a hamburgerhús és a fasírt zamatos, a pulykamellsteak pedig omlós lesz. Kellhet ennél több a grillszezonban?
nlc.hu
41 napja
Nyakunkon a grillszezon: itt szerezhetjük be a legminőségibb alapanyagokat a sütögetéshez
Ahogy beköszönt a jó idő, a természet újra életre kel, és vele együtt mi is elővesszük a kerti székeket, a napernyőt, és persze a grillsütőt! Nincs is annál jobb, mint amikor a levegőt belengi a sült hús illata, a grillrácson sülnek a finomságok, és végre kiélhetjük magunkat a kerti gasztronómia minden formájában. A grillezés a nyári konyha alfája és ómegája: nemcsak a húsok, hanem a zöldségek, sajtok és kreatív köretek is új életre kelnek a faszén vagy a gázgrill hőjén. De mivel tehetjük igazán feledhetetlenné a sütögetést? Mutatjuk!
blikk.hu
45 napja
Vigyázz, kész, tűzre vele! Nyakunkon a grillszezon, főszerepben a minőségi sertéshússal
A nyár beköszöntével egyre több teraszon és kertben kerülnek elő a grillrácsok és nyársak, sűrűsödnek a baráti összejövetelek. A magyar sertéshús – legyen szó karajról, tarjáról, oldalasról vagy kolbászról –, tökéletes választás a szabadtéri sütögetésekhez, hiszen egyszerre képviseli a hagyományos magyar konyha értékeit és a modern táplálkozási trendekhez is jól illeszkedik. A közös élmények és a szabad tűzön készült ínycsiklandó étkek időszaka ez, amely kitűnő lehetőséget kínál arra is, hogy újra és újra felfedezzük a hazai ízeket.
origo.hu
51 napja
A sertéshús fogyasztását ösztönző kampány indul a grillszezon kezdetére időzítve
A húsfeldolgozók tavalyi éve gyengébb volt, mint az előző, közben pedig a hatósági árréscsökkentés, illetve a ragadós száj- és körömfájás miatti korlátozások sem kedveznek a hazai húsiparosoknak – elkél a magyar vásárlók étvágya és jóindulata.
hirtv.hu
58 napja
Olyan termékek jelentek meg a SPAR polcain, amiért garantáltan megindul a roham
A SPAR-nál már elindult a grillszezon!
borsonline.hu
72 napja
Minden idők egyik legfinomabb illatát „zárják” múzeumba
Kevés étel generál nagyobb vitát, mint ami grillen készül. A jövőre nyíló új múzeum célja, hogy a szeretett grillkultúra minden aspektusát megvizsgálja és megmutassa. Aki már járt két
economx.hu
256 napja
Pörög a grillszezon: ezek a húsok a legnagyobb kedvencek
Egyre több a fűszerezett, közvetlen sütésre előkészített termék a boltok kínálatában.
348 napja
Jól gondolja meg a hétvégi grillezést
Az egész országot érintő tűzgyújtási tilalmat rendeltek el, a hatóságok azt javasolják a grillezéshez is inkább elektromos, vagy gáz készüléket használjanak. Az egész országot sújtó
economx.hu
361 napja
Menü