Görögdinnye–feta saláta a nyár kedvence
Édes, sós, ropogós – és egyszerűen tökéletes a kánikulában! Ez a görögdinnyés-fetás saláta nemcsak látványos, de pillanatok alatt elkészíthető, és garantáltan feldobja a nyári ebédeket, grillpartikat vagy akár egy gyors hétköznapi vacsorát is. A citrusos öntet, a hűsítő menta és a pirított fenyőmagok igazi ízbombává varázsolják a szezon kedvenc dinnyéjét.
rtl.hu
29 órája
Grillezni tudni kell: 5 szabály, amit minden grillmester betart
Ahogy kisüt a nap és megcsap bennünket a grill füstjének ismerős illata, a rajongók szinte egyszerre veszik elő faszenes, gázos vagy elektromos grillezőjüket. De vajon valóban tudjuk, hogyan kell jól grillezni? Vagy csak rátesszük a húst, és majd lesz belőle valami? Most megmutatjuk, mire érdemes figyelned, ha azt szeretnéd, hogy a hús ne csak megsüljön, hanem igazán tökéletes legyen.
rtl.hu
8 napja
Grillparti lakásban? Ez a trükkös eszköz forradalmasítja a konyhádat
Nem csak kertes házban lehet grillezni! A kontakt grill forradalmasítja a városi főzést: füstmentes, gyors, egészséges, és szinte bárhová elfér. Megmutatjuk, miért éri meg beruházni rá – tippjeink és egy isteni recept is segít, hogy rögtön kipróbáld.
rtl.hu
10 napja
Gordon Ramsay burgerreceptje: 5 ok, amiért te is beleszeretsz
Ha már régóta vágysz egy igazán szaftos, ízekkel teli burgerre, de nincs kedved órákig a konyhában állni, van egy jó hírünk: Gordon Ramsay megmutatta, hogyan készítheted el a tökéletes házi hamburgert mindössze 10 perc alatt!
rtl.hu
20 napja
Grillszezonra fel! Íme, három különleges recept a nyáresti sütögetésekhez
Bár a május nem kényeztetett el bennünket kellemes kora nyári estékkel, amikor a kertben a családdal és barátokkal sütögethetünk, a jelek szerint lassan megjön a jó idő, így bátran elővehetjük a grillt.
blikk.hu
38 napja
Súrolás nélkül könnyen megtisztítható a grillsütő – Lépésről lépésre
A grillezési szezon beköszöntével nemcsak a finom ételek kerülnek előtérbe, hanem a grill tisztítása is. Egy zseniális trükkel gyerekjáték zsírtalanítani a rácsot, nem kell órákig súrolni. Csupán egy jégkockatartóra és folyékony mosogatószerre van szükségünk. Öntsünk a tartóba, tegyük a fagyasztóba, majd azzal tisztítsuk le a grillrácsot. Legvégül öblítsük le.
blikk.hu
43 napja
Nyakunkon a grillszezon: itt szerezhetjük be a legminőségibb alapanyagokat a sütögetéshez
Ahogy beköszönt a jó idő, a természet újra életre kel, és vele együtt mi is elővesszük a kerti székeket, a napernyőt, és persze a grillsütőt! Nincs is annál jobb, mint amikor a levegőt belengi a sült hús illata, a grillrácson sülnek a finomságok, és végre kiélhetjük magunkat a kerti gasztronómia minden formájában. A grillezés a nyári konyha alfája és ómegája: nemcsak a húsok, hanem a zöldségek, sajtok és kreatív köretek is új életre kelnek a faszén vagy a gázgrill hőjén. De mivel tehetjük igazán feledhetetlenné a sütögetést? Mutatjuk!
blikk.hu
45 napja
Hatalmas hírrel robbantott a SPAR: ezen a nyáron nem érdemes máshová menni
Mutatjuk, milyen nagyszerű bejelentést tettek.
metropol.hu
72 napja
Hogyan grillezzük a tökéletes kolbászt? Csináld így és te leszel a grillezés mestere
A grillezés nem csupán egy sütési technika, hanem az élvezetek és közös pillanatok megteremtésének kulcsa is. Az ínycsiklandó kolbász a
94 napja
Apósom grillezés közben fogott egy marék sót, és a parázsra szórta. Ha megtudod, miért...
Aki szeret grillezni, az nem feledkezhet meg a sóról, a jó grillezés alapízesítőjéről. Ezután választhatunk más fűszereket, például chimichurrit vagy salsa criollát, de a durva vagy finom só egyszerűen elengedhetetlen.
blikk.hu
97 napja
Lenyűgöző örökség: Hatalmas vagyont hagyott hátra a pénteken meghalt legenda
Amit a ringen kívül tett, milliárdokat hozott neki.
borsonline.hu
105 napja
Harmincezer éve ismerjük a faszenet, de a grillezés ennél is ősibb tudomány... és mindjárt szezon
A grillezés művészete a tűz és az élelmiszer közötti mélyebb kapcsolat, valamint a közösségi összejövetelek központi eleme. A cél nem csupán az ínycsiklandó ételek elkészítése, hanem az étkezés élvezetes és emlékezetes módon történő megélését is elősegíteni. A grillezés története több ezer évre nyúlik vissza, és az idők folyamán különböző kultúrák sajátos ízvilágát hozta magával, gazdagítva a modern gasztronómiát.
blikk.hu
106 napja
Abortusz, balhék, káromkodás – ezért nem jó, ha a konyha tele van bevándorlókkal (VIDEÓ)
Színpad az egész világ, szokták volt mondani. De ha már az egész világ az, akkor miért ne lenne a konyha is egy színpad, ahol a szereplők minden nap leélik a maguk kis tragikomédiáját!
mandiner.hu
122 napja
Rák kockázata: rémisztő összefüggéseket találtak
Hét rossz szokás, amitől nagyobb eséllyel lehetünk rákosak. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a dohányzás vagy a vörös húsok mértéktelen fogyasztása növeli a rák kialakulásának esélyét. Vannak azonban olyan tényezők, amikről nem is képzelnénk, hogy rákot okoznának.
origo.hu
286 napja
Menü