Ha a makarónira rántott hús kerül, abból csak valami jó lehet
Senki nem tudja, mi van a milánói makaróniban, miért van rajta rántott hús, és az is rejtély, hogyan vagy mikor alakulhatott ki, és vajon köze van-e az amerikaiak verziójához. Milánói, finoman, otthon, gasztrosznobéria nélkül!
telex.hu
413 napja
Ezekre ügyelj: 5 hiba, ami miatt leeshet a panír a rántott csirkéről
Íme, a megoldás a bosszantó problémára!
borsonline.hu
440 napja
Rántott hús sült krumplival? SOHA ne edd így újra, súlyos agykárosodást okoz!
A magyarok kedvence, pedig még a gyermekeink is betegek lesznek tőle.
borsonline.hu
451 napja
A húsipar tragikus éve: amikor jól megy nekünk, magyar húst eszünk, amikor rosszul, akkor németet
Ha már állati fehérjét, akkor húst, kevesebb zsiradékot, minőségibb készítményeket, nem pedig pulykaízű rudacskát kellene fogyasztaniuk a magyaroknak. 2023 azonban pont az ellenkezőjéről szólt a megélhetési nehézségek miatt, ez pedig a teljes ágazatot a padlóra küldte.
telex.hu
472 napja
„Amikor nem volt mit enni, elővettük a szemetesből a krumplihéjat” – megrendítő riport családokról, akik napi pár száz forintból tengődtek 2020-ban
Napi 414 forint jutott élelmiszerre egymillió magyarnak 2018-ban a KSH adatai szerint. A magyar népesség legkisebb jövedelmű tizedébe tartozó emberek főleg kenyéren és krumplin élnek, és fele annyi gyümölcsöt sem fogyasztanak, mint a legjobban kereső jövedelmi tized tagjai. A Fókusz 2020-ban ezen a napon mutatott be két olyan családot, akiknek nap mint nap nélkülözniük kellett. Olyan családoknál jártak, ahol a gyerekeknek minden álmuk egy nyalóka volt, vagy rántott hús ebédre, és ahol hiába vágytak hónapok óta sült krumplira, szüleik nem tudták megadni nekik.
rtl.hu
491 napja
A bunda soha nem megy ki a divatból: 7 imádott panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa háromszögön túl
„Párizsi módra", „parmezánköntösben", „sörtésztában"... Tucatnyi bundába öltöztethetjük a sütnivaló húsokat, halakat vagy zöldségeket, amikkel szinte mindig biztosra mehetünk. Még a legválogatósabb gyerekeket is meg lehet győzni a bundázott ételekkel. De milyen panírral érdemes bundázni a hagyományos liszt-tojás-zsemlemorzsa hármason túl? The post A bunda soha nem megy ki a divatból: 7 imádott panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa háromszögön túl first appeared on nlc .
nlc.hu
517 napja
„Hétvégente ipari mennyiségben kérik a vendégeink” – 4 séf a rántott hús becsületéért
Kabátos hús, kirántott hús, bundás hús. Amíg élünk, addig panírozunk, de nem csak mi otthon, hanem az ország legjobb séfjei is. Négy konyhafőnököt kérdeztünk arról, hogy ciki vagy nem ciki a rántott hús, és náluk hogyan készül? The post „Hétvégente ipari mennyiségben kérik a vendégeink” – 4 séf a rántott hús becsületéért first appeared on nlc .
nlc.hu
534 napja