Ezért esik le a panír a rántott húsról, mutatjuk!
Köztudott, hogy a magyar ember ha tehetné, mindent bepanírozna, majd kirántana.
magyarnemzet.hu
42 napja
Nincs több titok: így lesz tökéletesen ropogós és szaftos a rántott hús – Videó
Videón mutatjuk az elkészítési praktikát.
metropol.hu
211 napja
Ha így panírozol, extrán ropogós bundával vehetsz le mindenkit a lábáról
Mind a tíz ujjadat meg fogod nyalni utána!
borsonline.hu
308 napja
Filléres alapanyag, mégse használjuk: ez a tökéletes rántott hús titka
Mitől lesz tökéletesen ropogós a bunda?
borsonline.hu
325 napja
A bunda soha nem megy ki a divatból: 7 imádott panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa háromszögön túl
„Párizsi módra", „parmezánköntösben", „sörtésztában"... Tucatnyi bundába öltöztethetjük a sütnivaló húsokat, halakat vagy zöldségeket, amikkel szinte mindig biztosra mehetünk. Még a legválogatósabb gyerekeket is meg lehet győzni a bundázott ételekkel. De milyen panírral érdemes bundázni a hagyományos liszt-tojás-zsemlemorzsa hármason túl? The post A bunda soha nem megy ki a divatból: 7 imádott panír a liszt-tojás-zsemlemorzsa háromszögön túl first appeared on nlc .
nlc.hu
517 napja
Menü