Kitalálná mennyi idős a világ legöregebb parmezánja?
A parmigiano reggiano készítésének gyökerei a 13. századig nyúlnak vissza.
demokrata.hu
35 napja
„A kézművesség lényege, hogy rárezdüljön a lelked” – látogatóban jártunk parajdi és korondi mesterembereknél
Néhány hete az akkor még békés parajdi sóbányában és Korondon több mesterember is mesélt nekünk a kézművességről, arról, hogyan lesz a gombából kalap, miért a szeretet az egyik legfontosabb hozzávalója a sajtnak, és mi köze van a korondiaknak a holdra szálláshoz.
24.hu
37 napja
Egyre többen adják fejüket a sajtkészítésre Magyarországon
Boldogok a sajtkészítők? Termelési és feldolgozói oldalon is jön támogatás.
252 napja
Kutatás: nem boldogok a magyar sajtkészítők
Az uniós átlaghoz képest a magyarok kevés sajtot fogyasztanak, és annak is jó része import termék – derült ki a Tej Terméktanács legújabb kutatásából.
infostart.hu
296 napja
Menü