Felvágták a legrégebbi parmezánt – 27 évig és három hónapig érlelték (nem hiszed el mennyibe kerül)
Csaknem tízezer napig érleltek egy parmezán sajtot egy Reggio Emilia-beli sajtüzemben, a parmigiano reggiano sajtféle hazájában. A parmigiano reggiano a világ egyik legkeményebb sajtja, nevét az Emilia Romagna régióban található Parma városáról kapta. A tartomány egyik sajtüzemében a napokban vágták fel 27 évi és három hónapi érlelés után a mindeddig legöregebb és még ehető parmezánsajtot […] A Felvágták a legrégebbi parmezánt – 27 évig és három hónapig érlelték (nem hiszed el mennyibe kerül) bejegyzés először Most Hír -én jelent meg.
mosthir.hu
35 napja
Kitalálná mennyi idős a világ legöregebb parmezánja?
A parmigiano reggiano készítésének gyökerei a 13. századig nyúlnak vissza.
demokrata.hu
35 napja
Mókusprém, sajt és többmázsás kőkorong: 8 szokatlan tárgy, amelyet pénz helyett használtak
A társadalomban általánosan és azonnal felhasználható csere- és fizetési eszköz, amellyel javakat és szolgáltatások vásárolhatunk, vagy éppen adósságot törleszthetünk, az a pénz, amelyet már a civilizáció hajnala – vagyis az ókori Mezopotámia – óta ismerünk. De nem csak a pénznek volt ilyen szerepe a történelem során: cikkünkben bemutatunk néhány szokatlan, ám annál értékesebb alternatív fizetőeszközt.
nlc.hu
246 napja
Két fő hozzávaló kell ehhez a gyors és mennyei finom cukkinis recepthez
Kissé ropogós, és mennyei finom!
metropol.hu
374 napja
Menü