Mediterrán ízvarázs, avagy a baconös-pesztós csirkesaslik
A baconös-pesztós csirkesaslik egyszerre mediterrán és házias, kiváló választás, ha egy ízekben gazdag, mégis könnyed ételt szeretnénk készíteni. A bacon füstös, ropogós karaktere jól kiegészíti a peszto friss, bazsalikomos aromáját. A frissítő tzatziki saláta üde kontrasztot ad, míg az illatos jázminrizs tökéletesen kiegészíti az étel karakterét.
blikk.hu
15 napja
A pesto titka: 6 recept, ami garantáltan levesz a lábadról
A pesto nem csak egy szósz – igazi ízvarázslat, ami új szintre emeli az otthoni főzést. Most 6 különleges pesto receptet hoztunk, amelyekkel könnyedén feldobhatod az ételeidet, legyen szó tésztáról, zöldségről vagy akár húsokról.
rtl.hu
27 napja
Medvehagyma-láz: 3 zseniális recept, amit imádni fogsz!
A tavasz egyik legizgalmasabb alapanyaga a medvehagyma, amely fokhagymás, friss ízével feldobhat számos ételt. Felhasználása rendkívül sokoldalú: készíthetünk belőle pesztót, leveseket, mártogatósokat, fűszervajat vagy akár olajat is. Nézzük meg, hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet!
rtl.hu
103 napja
Mi az a pesto? És mire jó?
Az olasz pesto szó jelentése „tört”, ez a különféle mártás alapvető készítési módjára utal. Az eredeti „pesto alla genovese” bazsalikomból, olívaolajból, fokhagymából, parmezánból és fenyőmagból készül, de sokféle változata létezik. A pesto története az ókori Rómáig nyúlik vissza, ahol hasonló mártást ecettel és különféle fűszerekkel készítettek.
blikk.hu
224 napja
Bizarr a színe, de igazi vitaminbomba a cékla: ne csak savanyúságként fogyasszuk, itt van néhány recept
Kenyérrel, tésztával és salátába is kiváló ez a gyökérzöldség. A cékla nemcsak élénk színével, hanem gazdag tápanyag tartalmával és számos egészségügyi előnyével is kiemelkedik a zöldségek közül. Kiváló rost-, vitamin – különösen folsav, C-vitamin, B6-vitamin – és ásványi anyag – például kálium, mangán, vas – forrás.
blikk.hu
296 napja
Szeretnéd, hogy a tésztád még finomabb legyen? Ezt tedd hozzá
Ez mindig legyen a konyhában.
borsonline.hu
381 napja
Menü