Egy egyszerű és olcsó bőrfiatalító arcpakolás, amelyet otthon is elkészíthet
Gondolt már arra, hogy sugárzó, fiatalos, ránctalan bőrt érhet el pusztán a konyhájából származó alapanyagok felhasználásával? A gyönyörű bőr titka az élesztő és a kávé egyszerű kombinációjában rejlik. Ez az arcmaszk természetes, könnyű és hihetetlenül hatékony a ráncok csökkentésében és a bőr rugalmasságának javításában.
blikk.hu
111 napja
Elképesztő trükk: önts felfuttatott élesztőt a WC-be, és le fog esni az állad!
Hidd el, nem fogod megbánni!
metropol.hu
136 napja
Amióta ezt gyúrom a kelt tésztába, mindenki a titkomra kíváncsi
Az ízletes kelt tésztát könnyű elkészíteni, a lényeg, hogy szárított vagy friss élesztőt használjunk hozzá, és tartsuk be a hozzávalók
154 napja
Az élesztőgombát az ókori Mezopotámiában fedezték fel a sört főzők, a kenyérbe csak később került
Az élesztő, amely felfújja és megkeleszti a kenyeret, ma már egy teljesen természetes kocka vagy por alakú hozzávaló. Felfedezése véletlen események sorozata révén történt néhány ezer évvel ezelőtt. Az élesztő Mezopotámiából indult útjára, és az idők folyamán elterjedt Európában, végül a XIX. században laboratóriumokban és nagyüzemekben tökéletesítették. Az ókori Egyiptomtól kezdve napjainkig meghatározó szerepet játszik a kenyér és az alkoholos italok készítésében.
blikk.hu
169 napja
Karácsonyi babka: ez a recept elronthatatlan!
A karácsonyi asztalról nem hiányozhat egy finom narancsos-csokis, omlós jeruzsálemi kalács: az ünnepi babka mindenkit levesz majd a lábáról. Érdemes rögtön dupla adaggal készíteni, hogy a család összes tagja tudjon repetázni belőle. A következő videóban bemutatott kelt tésztás recept elronthatatlan, főleg, ha Budafoki élesztőt használsz hozzá.
nlc.hu
217 napja
Extra lángost sütnél a családnak a hétvégén? Ezekért mindenki odáig lesz!
Aki elkészíti és megkóstolja az alábbi receptek alapján készült lángosokat, az biztosan nem vesz többé máshol! Csak arra kell figyelni, hogy jó sok készüljön belőle, mert mindenki kér majd repetát!
borsonline.hu
345 napja
Menü