Szabó Zsófi vegetáriánus lett az édesapja halála után – videó
Szabó Zsófi egy eddig nem hallott titokról rántotta le a leplet: kiderült, hogy az édesapja halála után három évig nem fogyasztott húst. A műsorvezetőnek annyira fájt Szabó Gyula elvesztése, hogy úgy érezte, a teste nem kívánja a húst, ezért lett vegetáriánus.
blikk.hu
20 napja
A böjti ételek is lehetnek táplálóak: húsmentes fogások, recepttel
A 40 napos nagyböjt hamvazószerdától húsvétig tart. Idén ez az időszak március 5. és április 19. közé esik, vagyis hamarosan megkezdődik. Ezúttal erre az időszakra ajánlunk néhány könnyedebb, húsmentes fogást. De figyeljünk arra, hogy pótoljuk a fehérjét, ehhez kiválóak a hüvelyesek.
blikk.hu
130 napja
Ez tanácsolja Paul McCartney, ha étkezésről van szó
Talán kevesen tudják, de a világhírű ex-Beatle ma már nemcsak zenél, hanem társadalmi ügyekbe is beleállt. Napjainkban talán némi joggal érezhetjük, hogy a "jó ügyekért", a zöld gondolatért vagy az egészségért küzdőknek hatalmas elvárásaik vannak felénk. Sir McCartney látja ezt a problémát, és nincs egyedül a társadalmi célú kampányok szervezői között.
index.hu
264 napja
A brit eladási adatok alapján egyre népszerűbbek a növényi élelmiszerek
Jelentősen nő a húsmentes élelmiszerek iránti kereslet, a vásárlási szokásokat egyértelműen befolyásolják a tudatosabb étkezési szokások és az otthon főzés a brit Tesco szerint.
infostart.hu
476 napja
Miért drága valójában az „olcsó” hús?
<p>Miért csökkennek a terményárak? Miért esik 150 éve a gabona ára? Miért halhatunk meg néhány évtized múlva egy foghúzásban? Kell-e ennyit termelni? Terméscsökkenéssel jár majd...</p> <p>The post <a href="https://hold.hu/holdblog/szabo-laszlo-bivaly-husfogyasztas-termenyarak/">Miért drága valójában az „olcsó” hús?</a> appeared first on <a href="https://hold.hu/holdblog">HOLDBLOG</a>.</p>
holdblog.hu
546 napja
Menü