A lekvár, ami megmentette a katonák életét
A gyümölcsök ízének tartósítása érdekében a hűtőszekrény feltalálása előtt az egyetlen hatékony módszer a lekvárfőzés volt. Az ókori Görögországtól kezdve, ahol a birsalma mézzel főzve melimilon néven vált ismertté, egészen Napóleon csapatainak ellátmányáig, ahol rendeletben szerepelt a lekvár fogyasztása. A lekvár nemcsak finomságként szolgált, hanem jó hatással volt az egészségre és stratégiai jelentőséggel is bírt.
blikk.hu
15 napja
Megválasztották Budapest desszertjét – péntektől kóstolható
A Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely gesztenyés-sárgabarackos csokoládés süteményét választottak idén Budapest desszertjének, amelyet először az október 11-én, pénteken kezdődő Édes Napok Budapest fesztiválon kóstolhatnak meg az érdeklődők a Szent István-bazilika előtt.
infostart.hu
270 napja
4 egyszerű barackos étel, amivel bárkit azonnal leveszel a lábáról
Kétségkívül ez a nyári szezon egyik legsokoldalúbb gyümölcse.
metropol.hu
329 napja
Sárgabarack-kosárkák töltve - Mentes és mennyei!
Sárgabarack-kosárka
metropol.hu
357 napja
Ha ilyen barackot vett, ne fogyassza el!
Aszalt barackot hívtak vissza a forgalomból.
infostart.hu
374 napja
Közkedvelt terméket hívott vissza az ALDI
Határérték feletti kén-dioxid lehetséges jelenléte miatt.
metropol.hu
374 napja
Elképesztő trükk: így lesz isteni finom a sárgabarcklekvár az olasz nők szerint
Az olasz háziasszonyoknak van egy tuti praktikája.
borsonline.hu
387 napja
Az idei február volt a legmelegebb az időjárási mérések kezdete óta
A hirtelen jött meleg több problémát is okozhat.
magyarnemzet.hu
471 napja
Menü