Először finnyognak, hogy fúj, here, utána csodálkoznak, hogy milyen finom
Megjelent az első magyar szakácskönyv, ami belsőségekről szól: a fejtől a vesén át, a herén keresztül a farokig. Miért olyan csodálatos, egészséges, fenntartható és jó dolog szokatlan alkatrészeket enni?
#szív #hús #gasztronómia #gasztro #vese #szakácskönyv #szakács #máj #belsőség #sertésfarok
telex.hu
34 napja
Információk
A hir36.hu célja, hogy az összes forrásból összegyűjtse a legfrissebb híreket az elmúlt 36 órából és ezeket könnyen és gyorsan fogyasztható módon jelenítse meg a látogatóknak.
Az elmúlt 36 óra híreit igyekszünk könnyen átlátható módon rendezni és kereshetővé tenni a főbb kulcsszavak alapján.
Visszajelzéseket szívesen fogadunk a [email protected] email címre.
Az oldal nem kezel semmiféle személyes adatot. Amennyiben ez változik, akkor elérhető lesz az adatkezelési tájékoztató és a cookie tájékoztató is frissülni fog.
Üzemeltető:
Borsos Albert - [email protected]
A hir36.hu weboldal célja, hogy az olvasók számára naprakészen és dátum szerint csökkenő sorrendben jelenítse meg a legfrissebb híreket, melyek különböző forrásokból származnak.
Az oldalon található hírek a megjelölt forrás RSS csatornájából származnak. Azok hitelességéért felelősséget nem vállalunk.
A hir36.hu weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa jelen impresszumot. Az oldal használói kötelesek elfogadni az impresszum módosításait.
Minden jog fenntartva.
Készült: 2024-01-04
Szűrési beállítások
Fejléc
Kártyák