Így lett pékinfluenszer „Szabi, a pék” (VIDEÓ)
Az online térben elért sikerek ugyan fontosak, de Szabi számára a személyes kapcsolat volt a legfontosabb.
mandiner.hu
261 napja
Szabi pék: a kenyér ügye ma már a tiszta élelmiszerről is szól
Az ország pékje" szerint a kézműves pékségek térnyerése általában is jó hatással volt a hazai pékszakmára, és ma már számos nagyüzemi pékségben is jobb minőségű kenyerek sülnek. Az augusztus 20-i Kenyérlelke fesztivál apropóján minderről Szabadfi Szabolcsot, "Szabi péket" kérdezte az InfoRádió, aki beszélt a kovászos kenyér jótékony hatásairól is.
infostart.hu
330 napja
Szabadfi Szabolcs: Tíz éve egy péket se tudtál volna megnevezni, ma meg sorra nyílnak a kézműves pékségek
Szabi, a pék elárulta, mennyit alszik, mi kerül ennyibe a jó kenyéren, mi a nagy előnyük az ősbúzáknak, és egyáltalán: hol tart 2024-ben a bő évtizede indult pékáru-forradalom?
24.hu
497 napja
Menü