A pékszakma mára összefonódott a gasztronómiával, az emberek igénylik az igényes kínálatot

A pékszakma mára összefonódott a gasztronómiával, az emberek igénylik az igényes kínálatot

Amióta Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri, Szabi, a pék elindította a vállalkozását, egyre csak dagad, növekszik a birodalma. A közösségi oldalát már több mint 177 ezren követik, pékségei Budapest mellett Debrecenben, Dunaharasztin és Veresegyházon is megtalálhatók, nemrég pedig Szentendrén nyitotta meg helyben a második és az eddigi legnagyobb üzletét. Közel két évvel a korábbi beszélgetésünk után újra felkerestük a kőszegi születésű mestert, akinek a kimagasló minőség mindig is a védjegye volt, de kíváncsiak voltunk arra is, hogyan lesz valakiből ma Magyarországon sikeres vállalkozó állami támogatás nélkül.

#gasztronómia #szentendre #pékség #visszhang #a pék #szabi

nepszava.hu logonepszava.hu

168 napja

Hogyan lett hat kézműves pékségből tíz év alatt száz?

Hogyan lett hat kézműves pékségből tíz év alatt száz?

Az első és a tizedik Kenyérlelke fesztivál között eltelt években a gasztroforradalom legpozitívabb hájpjává nőtte ki magát a kovászos kenyér mozgalma. Hogyan lettek lelkes házi pékekből pékségek, és hova tovább?

#gasztro #kenyér #pékség #kovász #pék #kovászos kenyér #kézműves kenyér #a pék #kenyérlelke #szabi

telex.hu logotelex.hu

314 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü