Erdély szívéből érkező márka hozhat áttörést a prémium húsfogyasztás piacán
Az eddigi visszajelzések alapján az angus marhahúsnak helye van a minőséget kereső fogyasztók tányérján Magyarországon is.
mandiner.hu
47 napja
Ezt a tippet fogadja meg, ha jó hamburgert szeretne készíteni
Hogy mi a titka egy jó hamburgernek? A szakértők szerint a legfontosabb a hús minősége, és – talán meglepő – nem kell a húspogácsát mindennel (is) teletömni ahhoz, hogy ízletes legyen. Itt a grillszezon, ezért utánajártunk, mi a titka az igazán finom hamburgernek!
blikk.hu
53 napja
Húst hússal – Ahol a retró és a prémium burger találkozik a 8. kerület szívében
Felzabáltuk a Retro Büfét, de legalábbis egy szeletét, mert miközben a helyiség apró, a kínálat akkora, hogy nem győztünk csodálkozni. Interjú és hamburger-teszt következik!
mandiner.hu
435 napja
Menü