Egy ünnepi recept Fásy Ádámtól: bélszín vajban párolt vargányagombával, jázmin rizzsel
Pünkösd a keresztény egyház egyik legfontosabb ünnepe, amely a Szentlélek eljövetelét és az egyház születését jelképezi. Emellett sok helyen néphagyományokkal és gasztronómiai különlegességekkel ünneplik, így egy elegáns bélszínes fogás, amely vargányagombával és illatos jázmin rizzsel társul, tökéletes választás lehet az ünnepi asztalra.
blikk.hu
29 napja
Szalmonellás terméket hív vissza az Auchan
A bejelentés szerint egy önellenőrzés keretében történt vizsgálat alapján mutatták ki az Auchan Kedvenc bélszínroló 500 g megnevezésű tételben a kórokozót.
infostart.hu
142 napja
A Sztroganov nem csak bélszínből ünnepi, és meglepően egyszerű az elkészítése
Bélszín Sztroganov-módra – sokunk számára az egyik nagybetűs ünnepi étel. Bár nem egy hétköznapi fogás, meglepően egyszerű elkészíteni, és arra is adunk tippet, hogy lehet úgy is tökéletesen finom, ha nem a méregdrága bélszín az alapanyaga. De először is irány a cári Oroszország.
nlc.hu
191 napja
Séfek Séfe: egyre nagyobb a feszültség, már Ördög Nóri sem tudja tétlenül nézni
Fokozódnak az izgalmak a gasztro realitiy-ben.
borsonline.hu
243 napja
Szentségtörés a ketchup? Németh Tamás séffel a csúcs tatár bifsztek nyomában
Ezernyi receptet kezdhetünk úgy, hogy ahány ház, annyi szokás. Mi magunkat is meglepett, hogy nemigen találunk két, egymással megegyező tatár bifsztek receptet. Mi megmutatjuk a két irányadó tatár stílust, és eldöntheted, hogy melyik mellett teszed le a voksod!
nlc.hu
384 napja
Húst hússal – A zebra és a kenguru sem úri muri, és csak Óbudáig kell érte menni
Ezúttal a retró és a hamburger helyett a steakre mentünk rá, és bár itt is akad hambi, a zebra mindent visz.
mandiner.hu
405 napja
Menü