Húst hússal – Gulyás Gettó, ahol „nem a halál van meg a sötétség, hanem boldogság és világosság”
Budapest belvárosában, a történelmi gettó szélén áll a pörköltöző, ahova azért jó betérni, mert olyan érzés, mintha csak hazamennénk egy vasárnapi ebédre.
mandiner.hu
351 napja
Gyors receptek főzés nélkül: 7 mediterrán saláta, ami felfrissít a nagy melegben
Minden tiszteletünk azoknak az elszántaknak és persze a vendéglátósoknak, akik ezekben a napokban is a tűzhely és a sütő közelében szorgoskodnak. Ez most azonban nemcsak a nyaralások, hanem a főzés nélküli gyors receptek főszezonja is! 7 kiváló étel következik, ami segít a felfrissülésben.
nlc.hu
352 napja
Szentségtörés a ketchup? Németh Tamás séffel a csúcs tatár bifsztek nyomában
Ezernyi receptet kezdhetünk úgy, hogy ahány ház, annyi szokás. Mi magunkat is meglepett, hogy nemigen találunk két, egymással megegyező tatár bifsztek receptet. Mi megmutatjuk a két irányadó tatár stílust, és eldöntheted, hogy melyik mellett teszed le a voksod!
nlc.hu
384 napja
Így készítsd el a norvégok kedvenc szendvicsét, a Rekesmørbrødot
Minden nemzet konyhájának megvannak a maga jellegzetes ételei, amelyeket érdemes megkóstolni, ha külföldre megyünk. Mi azonban most abban szeretnénk segíteni, hogy ezt utazás nélkül megtehessük. Recepsorozatunkban bemutatjuk, hogyan kell elkészíteni az Európai Unió országainak egy-egy nemzeti ételét. Ebben a részben lássuk Norvégia kedvencét, íme a Rekesmørbrød, azaz a garnélarákos szendvics.
rtl.hu
449 napja
Menü