Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából

Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából

Foki Izabella és Koncos Zoltán, a ChocoCard csokimanufaktúra alapítói bátorítják a potenciális vállalkozókat: készítsenek bean-to-bar csokit, vagyis ne kész pasztillából dolgozzanak, hanem vegyenek friss kakaóbabot, és abból kezdjék el a csokigyártást. Mert az fenntartható, egészséges és etikus.

#gasztronómia #a jó élet #forbes-sztori #bean-to-bar #kakaóültetvény

forbes.hu logoforbes.hu

10 napja

Sokkoló élmény megkóstolni a csokoládét, ami valóban kakaóbabból készül

Sokkoló élmény megkóstolni a csokoládét, ami valóban kakaóbabból készül

A Győr-Moson-Sopron megye eldugott pici falujában élő házaspár a világ leggondosabb kakaóültetvényeiről szerzi, pörköli, őrli, készíti a csokoládét, hogy megmutassák, hány ezer árnyalata lehet a csokinak.

#gasztro #kakaó #kakaóbab #csokoládé #győr-moson-sopron #helyben #albertkázmérpuszta #bean-to-bar

telex.hu logotelex.hu

49 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü