Életveszélybe került a maláriától, mégis újra kakaóültetvényre készül Albertkázmérpusztáról, a Futrinka utcából
Foki Izabella és Koncos Zoltán, a ChocoCard csokimanufaktúra alapítói bátorítják a potenciális vállalkozókat: készítsenek bean-to-bar csokit, vagyis ne kész pasztillából dolgozzanak, hanem vegyenek friss kakaóbabot, és abból kezdjék el a csokigyártást. Mert az fenntartható, egészséges és etikus.
forbes.hu
10 napja
Sokkoló élmény megkóstolni a csokoládét, ami valóban kakaóbabból készül
A Győr-Moson-Sopron megye eldugott pici falujában élő házaspár a világ leggondosabb kakaóültetvényeiről szerzi, pörköli, őrli, készíti a csokoládét, hogy megmutassák, hány ezer árnyalata lehet a csokinak.
telex.hu
49 napja
Menü