Díjat nyert hazánk a Bocuse d’Or döntőjében
A magyar tál bizonyult a legízletesebbnek Lyonban.
magyarnemzet.hu
159 napja
Őzes, libamájas és teás fogásokkal írták ki a szakács-Oscar döntőjét
A legjobb tál európai különdíja már a magyaroké.
262 napja
Történelmi magyar siker az ifjúsági szakácsvilágbajnokságon
A verseny több mint 50 éves történetében először nyert magyar szakács.
271 napja
Kiderült, miért fizetünk magas szervizdíjat az éttermekben
A borravalót ne keverjük a szervizdíjjal – mondta az Economxnak Zsidai Roy, aki szerint az alkalmazott munkaerő hitelképességét és normális életszínvonalát csak ezzel a módszerrel lehet
economx.hu
361 napja
Érdemes megjegyezni egy fiatal, de már befutott séf nevét: Molnár Bence
Molnár Bence nem gondol újra ételeket, inkább újat alkot.
436 napja
Bocuse d'Or európai döntő: a legjobb tál különdíját nyerte a magyar csapat
Csúcséttermi tapasztalatok nélkül magabiztosan került be a legjobb tíz közé a magyar csapat.
472 napja
Végigkóstolni a Bocuse d’Or-t: milyen esélyekkel indul a magyar csapat?
Kedden kezdődik a Bocuse d’Or európai válogatója Trondheimben, ahol a magyar csapat is rajthoz áll, hogy az idei témákból – többek között rénszarvas-fartőből, akvavitből és fésűkagylóból – kihozza a legtöbbet. Hogy látja az esélyeket 2022 ezüstérmese, Dalnoki Bence?
hvg.hu
475 napja
Új ernyőszervezet segíti Nagy Márton munkáját a turizmus felfuttatásában
Negyedévente üléseznek majd.
481 napja
A gasztronómiában is kemény ellenfél a magyar
Tokaji borral és makói hagymával hódít a magyar csapat Norvégiában.
magyarnemzet.hu
487 napja
Ők képviselik Magyarországot a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsversenyen
Kelemen Roland séf mellett Fodor Noel commis, Szabó László coach és Dalnoki Bence csapatvezető képviseli hazánkat a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjében március 19-20-án a norvégiai Trondheimben.
hirtv.hu
487 napja
Bocuse d'Or: bemutatkozott az idei magyar csapat
A nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét március 19-20-án rendezik Trondheimben.
demokrata.hu
487 napja
Visszaszámol az Európa-bajnokságra készülő magyar szakács csapat
Elkezdődött a visszaszámlálás a Bocuse d’Or norvégiai európai döntőjére.
487 napja
Krausz Gábor: A 200 ezer forintos vacsora már nem jellemző
A külföldi jó éttermek után a vendégek Magyarországon is szeretnének jó minőséget kapni – vélekedik a sztárséf. A magyar gasztronómia helyzetéről is kérdezte egy interjúban Krausz
economx.hu
542 napja
Menü