27 évnyi érlelés után felvágják a világ legöregebb parmezánját
Csaknem tízezer napig érleltek egy parmezán sajtot egy Reggio Emilia-beli sajtüzemben, a parmigiano reggiano sajtféle hazájában.
infostart.hu
34 napja
Nem fröccsen a lé, nem lesz minden csupa ragacs: 7 gyümölcsös trükk, amit érdemes kipróbálni
A friss gyümölcs egészséges és finom, de a hámozása, vágása és magházának eltávolítása igazi türelempróba lehet. A ragacsos kezek, a ruhára fröccsenő gyümölcslé és a makacs magvak gyakran elrontják az élvezetet. Szerencsére vannak okos trükkök, amelyek forradalmasíthatják a gyümölcsökkel való bánásmódot. Az alábbi praktikákkal időt spórolhat, és elkerülheti a bosszankodást.
blikk.hu
45 napja
Két trükk is van a kertben megmaradt paradicsomra
Még bőven süt a nap, de már jelentkeznek az első fagyok. Mi legyen az idén meglehetősen hosszúra nyúlt őszi napokon a kertben maradt paradicsommal?
infostart.hu
259 napja
Menü