A nagy újkrumpli-kisokos: most hámozzuk, vagy ne? Öt ok, hogy megtegyük
Végre van a boltokban, a piacokon újburgonya: aprócska, épp csak párolni, finoman sütni való, olyan, mint a mennyei manna. De valóban olyan ártatlan az újburgonya, mint amilyennek első pillantásra tűnik? A vékony héj, a frissesség, a természetes megjelenés... mindez bizalmat kelt, de hol a trükk? Miért kellene akkor mégis leszedni a héjat?
blikk.hu
32 napja
Nem fröccsen a lé, nem lesz minden csupa ragacs: 7 gyümölcsös trükk, amit érdemes kipróbálni
A friss gyümölcs egészséges és finom, de a hámozása, vágása és magházának eltávolítása igazi türelempróba lehet. A ragacsos kezek, a ruhára fröccsenő gyümölcslé és a makacs magvak gyakran elrontják az élvezetet. Szerencsére vannak okos trükkök, amelyek forradalmasíthatják a gyümölcsökkel való bánásmódot. Az alábbi praktikákkal időt spórolhat, és elkerülheti a bosszankodást.
blikk.hu
45 napja
Aggodalomra semmi ok, itt az avokádó hámozó
Ön is járt már úgy, hogy állásinterjúra kellett mennie, de előtte még több láda avokádó várt arra, hogy meghámozza, és emiatt elkésett, ezért más kapta meg a munkát? Nos, ennek vége! Ki ne találkozott volna már azzal a gyakori problémával, hogy több láda avokádó állt otthon hámozatlanul, de egyszerűen nem volt ideje megpucolni őket? Ezen […]
techworld.hu
292 napja
Eddig így használtad a cukkinit? Bármibe lefogadjuk, hogy soha többé nem teszel így!
Vannak zöldségek, amelyeket egyenesen tilos meghámozni!
borsonline.hu
315 napja
Ki ne dobd az uborka héját! Mutatjuk, miért
Ezért nem érdemes megszabadulni az uborka héjától
metropol.hu
330 napja
Menü