Eleged van abból, hogy főzéskor szétreped a tojás? A profi szakácsok így oldják meg
Teljesen más lesz a főtt tojás ettől az egy apró dologtól. A Eleged van abból, hogy főzéskor szétreped a tojás? A profi szakácsok így oldják meg bejegyzés először Most Hír -én jelent meg.
mosthir.hu
40 napja
Mindenkit figyelmeztetnek! TILOS vízbe tenni a főtt tojást!
A húsvéti időszak közeledtével sok háztartásban kerül főtt tojás az asztalra – legyen szó reggeliről, salátáról vagy épp a klasszikus
85 napja
Ezzel a trükkel pillanatok alatt meghámozhatod a főtt tojást – Húsvétra is tökéletes
A húsvéti reggeli elmaradhatatlan kelléke a főtt tojás, de a hámozása sokszor bosszantó feladat lehet. Ha neked is meggyűlt már a bajod a makacs tojáshéjjal, ajánlunk néhány egyszerű módszert, amivel másodpercek alatt megszabadulhatsz tőle!
blikk.hu
95 napja
Ez a legrosszabb tojásfőzés: az étel így elveszíti a tápértékének legnagyobb részét
Valószínűleg már te is találkoztál azzal a kellemetlen kékes gyűrűvel, ami időnként a keményre főtt tojás sárgáján megjelenik. Aggodalomra semmi ok, ez nem jelenti azt, hogy a tojás romlott. Ez csupán a főzés során bekövetkező kémiai reakció eredménye. Nézzük meg, hogyan kerülheted el ezt a problémát, és eheted-e ilyen tojást.
blikk.hu
103 napja
Itt a tudományos magyarázat: így készül a tökéletes főtt tojás
Régóta vitás kérdés, hogyan készül a tökéletes főtt tojás. Ahány ház, annyiféleképpen csinálják a legjobbnak vélt tojást. A tudomány azonban most pont tesz az ügy végére, egy olasz kutatólaborban ugyanis kikísérletezték a tudományosan legjobb módszert. A válasz a kérdésre a periodikus főzés módszere, amelynek köszönhetően több tápanyagot is tartalmaz a tojás, mint más módszerek esetében.
blikk.hu
150 napja
Ezt az egy dolgot kell a főzővízhez adni, aztán szinte magától kéredzkedik le a főtt tojás héja... nem kell szenvedni a pucolással
Mindenki tudja, hogy a tojás rendkívül egészséges, magas fehérjetartalmú étel. Rántotta vagy omlett formájában magában, hagymával és/vagy szalonnával, vagy akármivel kedvelt szereplője a magyar családok reggelizőasztalának. De sütemények, egyéb ételek alapanyaga, hozzávalója is egyben. A fekete öves fogyókúrázók pedig simán, megfőzve eszik, no, meg azok is, akik nem fogyóznak, csak szeretnének valami gyors, laktató reggelit. És akkor a gyorssal van a gond, mert néha a főtt, kemény tojás megpucolása kínszenvedéssé válik.
blikk.hu
156 napja
Adj citromot a tojás főzővizéhez: meg fogsz döbbeni a végeredményen!
Így lesz gyerekjáték a hámozás!
borsonline.hu
261 napja
Két hiba, amit a legtöbben elkövetnek tojásfőzéskor – Így nem lesz szürke szélű és gumis a húsvéti tojás!
A tojásfőzés a legegyszerűbb konyhai feladatok közé tartozik. Vagy mégsem? Négy könnyen elkövethető hibára hívjuk fel a figyelmeteket. The post Két hiba, amit a legtöbben elkövetnek tojásfőzéskor – Így nem lesz szürke szélű és gumis a húsvéti tojás! first appeared on nlc .
nlc.hu
467 napja
Túl sok lett a főtt tojás? Így tárold, hogy hosszú ideig elálljon
Elég egy kis odafigyelés és napokig is elállnak.
metropol.hu
472 napja
Menü