Te is szenvedsz a tojás megpucolásával? Ezzel a trükkel gyerekjáték lesz!
Mutatjuk a trükköt!
metropol.hu
99 napja
Ezt az egy dolgot kell a főzővízhez adni, aztán szinte magától kéredzkedik le a főtt tojás héja... nem kell szenvedni a pucolással
Mindenki tudja, hogy a tojás rendkívül egészséges, magas fehérjetartalmú étel. Rántotta vagy omlett formájában magában, hagymával és/vagy szalonnával, vagy akármivel kedvelt szereplője a magyar családok reggelizőasztalának. De sütemények, egyéb ételek alapanyaga, hozzávalója is egyben. A fekete öves fogyókúrázók pedig simán, megfőzve eszik, no, meg azok is, akik nem fogyóznak, csak szeretnének valami gyors, laktató reggelit. És akkor a gyorssal van a gond, mert néha a főtt, kemény tojás megpucolása kínszenvedéssé válik.
blikk.hu
156 napja
Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!
A hagyma sokak ellensége a főzés során.
metropol.hu
439 napja
Íme 6 tuti tipp, amivel gyerekjáték a tojáspucolás
A főtt tojás remek alapanyag, egészséges és fehérjedús, ráadásul húsvét közeledtével sokak asztalára kerül. Azonban a pucolása gyakran ideges szentségelésbe csap át, amikor a tojás fele ráragad a héjára. De van remény, szerencsére ma már számos módszer létezik arra, hogy könnyedén megszabaduljunk a makacs tojáshéjtól. Mutatunk néhány tippet, amelyek segítségével egy kicsit nyugodtabban telhetnek az ünnepi előkészületek.
rtl.hu
464 napja
Menü