Ezt az egy dolgot kell a főzővízhez adni, aztán szinte magától kéredzkedik le a főtt tojás héja... nem kell szenvedni a pucolással

Ezt az egy dolgot kell a főzővízhez adni, aztán szinte magától kéredzkedik le a főtt tojás héja... nem kell szenvedni a pucolással

Mindenki tudja, hogy a tojás rendkívül egészséges, magas fehérjetartalmú étel. Rántotta vagy omlett formájában magában, hagymával és/vagy szalonnával, vagy akármivel kedvelt szereplője a magyar családok reggelizőasztalának. De sütemények, egyéb ételek alapanyaga, hozzávalója is egyben. A fekete öves fogyókúrázók pedig simán, megfőzve eszik, no, meg azok is, akik nem fogyóznak, csak szeretnének valami gyors, laktató reggelit. És akkor a gyorssal van a gond, mert néha a főtt, kemény tojás megpucolása kínszenvedéssé válik.

#életmód #szódabikarbóna #tojáshéj #pucolás #főtt tojás #főtt tojás pucolása gyorsan

blikk.hu logoblikk.hu

157 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü