Miért finomabb az olvadt sajt? A tudomány végre megtalálta a választ

Miért finomabb az olvadt sajt? A tudomány végre megtalálta a választ

A zsír az oka mindennek – a Yale Egyetem kutatói felfedték az okát annak, hogy miért fogyasztják szívesebben az emberek az olvadt sajtot, mint a hideget.

#tudomány #sajt #zsír #ízlelés #glutamát #ízek #umami

hvg.hu logohvg.hu

326 napja

Idegrendszeri problémákat okozhat az újra felhasznált sütőolaj

Idegrendszeri problémákat okozhat az újra felhasznált sütőolaj

A kísérleti állatok utódainál is kimutatható volt az idegek leromlása.

#india #tudomány #tech-tudomány #egészség #orvostudomány #rák #olaj #élelmiszer #agy #konyha #étkezés #patkány #idegrendszer #táplálkozás #cukorbetegség #napraforgóolaj #glutamát

index.hu logoindex.hu

464 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü