A klasszikus, a tökéletes alternatíva és a meglepő választás: húsvéti sonkákat teszteltünk
Háromféle sonka és torma, valamint kétféle kalács: a BrandLab szerkesztői a Lidl húsvéti kínálatának egy részét próbálták ki. Ízek, élmények, tapasztalatok: lássuk, ki hogyan értékelt!
hvg.hu
83 napja
Már kapható a boltok polcain a Traubisoda: eláruljuk, hogy ízlett
A ’70-es és ’80-as évek legendás üdítője mától kapható, nem is késlekedtünk a kóstolással. A hazai gyártót faggattuk a megújult
100 napja
A Sztárbox versenyzői kóstolták meg A Konyhafőnök csapatainak főztjeit
Kabát Péter, Torghelle Sándor, Szegedi Fecsó, Berki Mazsi és Megyeri Csilla – a Sztárbox versenyzői kóstolták meg A Konyhafőnök versenyzőinek főztjeit, amit hatalmas vita előzött meg: G.w.M édesanyja megállíthatatlanul üvöltött csapattársával, aki tehetetlenül próbálta leállítani. Végül Rácz Jenő lépett közbe.
rtl.hu
206 napja
Hihetetlen, mit próbált ki Ördög Nóri férje a Fülöp-szigeteken
Ahogy robog az Ázsia Expressz, úgy folyamatosan jönnek ki a Nánázsia részei is. Ördög Nóri férje és gyerekei érdekes helyi édességet kóstoltak meg. Nánási Pálnak még a szeme sem állt jól az első harapás után.
borsonline.hu
302 napja
Ha unja már a balatoni borozást, ennek biztosan örülni fog
Sörakadémia nyílik Balatonfüreden május 31. és június 1. között, ahol továbbképzéssel, sörtanárok vezetésével tartott fogadóórával és bemutatóval is várják az ínyenceket. Balatonfüreden
economx.hu
402 napja
A Szomszéd Néni Produkciós Iroda szerint így nem szabad pálinkakóstolásra menni
A Szomszéd Néni Produkciós Iroda egy olyan helyzetet mutatott be a Showder Klub közönségének, amibe bárki könnyen belekeveredhet. A pálinkakóstolás egy bonyolult művészet, amihez nem mindenki ért, ahogy azt Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc is bizonyította.
rtl.hu
406 napja
Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak
Jákob Zoli állta a kihívást.
metropol.hu
427 napja
Grillezéshez próbálta már a sós lekvárt?
Ki milyet szeret, itt mindenféle lekvárt talál!
metropol.hu
427 napja
„Ez biztos nagyon egészséges, de borzasztó” – Balogh Petya nem ilyen kóstolóra számított a Biokocsma vállalkozójától
Járányi-Tóth Barnabás bio zöldség- és turmixbárját szeretné magasabb szintre emelni a Cápák segítségével. Célja, hogy a Biokocsma Budapesten is megnyithasson, valamint egy foodtruckkal is bővülhessen a jelenlegi hétvégi piac-eladásokon túl. A fiatal vállalkozó kóstolót is hozott a Cápáknak, akik közül Lakatos István és Orbók Ilona lelkesen ízlelgették az egészséges italt, azonban Balogh Petya nem rajongott a turmixért.
rtl.hu
434 napja
Smarni: remek gluténmentes étterem Gödöllőn, nemcsak gluténérzékenyeknek
A „bármimentes” étkezés divatjelenséggé vált, vendéglátósok szórakoztató történeteket mesélnek laktóz-, cukor- és/vagy gluténmentes ételek iránt érdeklődő vendégekről.
magyarnemzet.hu
496 napja
Menü