Napóleon főszakácsa ejtette az első luxuspöttyöt a tányérra – Így kezdődött a fine dining
A fine dining főzés a modern gasztronómia csúcsa, ahol az étkezés valóban élménnyé válik. Eredete a XVIII. századi Franciaországhoz köthető, amikor az első luxusétterem megnyitotta kapuit. Az alapító, Antoine Beauvilliers és az első sztárséf, Marie Antoine Caréme munkássága nélkülözhetetlen volt a fine dining stílus elterjedésében. Manapság a világ minden táján találkozhatunk ezekkel a kifinomult vendéglátóhelyekkel, amelyek művészi tányérkompozíciókkal és nagyszerű ízekkel várják a vendégeket.
blikk.hu
120 napja
A rossz értékelések miatt bedőlni látszik a mémből lett mesterszakács luxusétterme
Valamit nagyon elronthatott az étterem befűszerezésekor Salt Bae, hiszen tavaly 750 millió forinttal volt kevesebb az étterem forgalma mint egy évvel korábban. Ami 50 százalékos visszaesést jelent 2022-höz képest.
24.hu
296 napja
Luxusétterembe vonult tárgyalni Matolcsy György és Csányi Sándor
A jegybankelnök a találkozó után átült milliárdos fiához, Matolcsy Ádámhoz és feleségéhez csevegni.
353 napja
Michelin-csillagos menüt adnak az űr határán
Hamarosan elindul az utasait az űr határára repítő szerkezet, melyre egy két Michelin-csillagos étterem szállítja a fogásokat és a legjobb borokat. The post Michelin-csillagos menüt adnak az űr határán first appeared on Vezess .
vezess.hu
473 napja
Belvárosi luxusétteremben dolgozik Gáspár Virág
A patinás vendéglátóhely nemrég nyitotta meg a kapuit Budapest szívében, s mint kiderült, nem csak a vendégek híresek, hanem az alkalmazottak is. Gáspár Virág ugyanis az egyik pult mögött tűnt fel.
borsonline.hu
504 napja
Menü