Egy magyar étterem sikere Borneó szigetén: a gulyásleves és a paprikás csirke hódít
A Chilli Vanilla tulajdonosa az nlc-nek mesélt arról, hogyan vészelte át a borneói étterme a koronavírus járványt, alkalmazkodott a helyi vallási előírásokhoz, hidalta át a paprika hiányt és vált mára nem csak a turisták, hanem a helyiek által is közkedvelt hellyé.
nlc.hu
65 napja
Jókuti András: Tíz év múlva csak az amerikai láncokban ehetünk, ha nem tartjuk életben a magyar éttermeket
<p>A Filéző podcast idei utolsó vendége Jókuti András, a Világevő blog tulajdonosa és szerzője volt, aki két utazás között elmesélte, miket evett Dél-Amerikában, milyen trendeket lát a vendéglátásban, és miért szeretne végre egy kicsit kiégni.</p> <p>The post <a href="https://24.hu/kultura/2023/12/31/podcast-filezo-jokuti-andras-vilagevo-blog/" target="_blank">Jókuti András: Tíz év múlva csak az amerikai láncokban ehetünk, ha nem tartjuk életben a magyar éttermeket</a> first appeared on <a href="https://24.hu/" target="_blank">24.hu</a>.</p>
24.hu
553 napja
Menü