Egyenletes fejlődést mutat a budakalászi Schieszl vendéglő

Egyenletes fejlődést mutat a budakalászi Schieszl vendéglő

A magyar vendéglátás több évtizedes múltra visszatekintő egységeit figyelve a fejlődési ív szemszögéből három alaptípust különböztethetünk meg.

#magyar vendéglátás #budakalászi vendéglő #fejlődési ív #alaptípusok #schieszl vendéglő

magyarnemzet.hu logomagyarnemzet.hu

152 napja

Kettőt pislogtunk, és hirtelen olcsóbban lehetett marhabélszínt venni, mint sertéskarajt – ez vár a magyar vendéglátásra a szakértő szerint

Kettőt pislogtunk, és hirtelen olcsóbban lehetett marhabélszínt venni, mint sertéskarajt – ez vár a magyar vendéglátásra a szakértő szerint

Az üvegvisszaváltási rendszer a gasztronómiára is hat.

#vendéglátás #magyar vendéglátás #sertéskaraj #chef market #marhabélszín

 logo

220 napja

A balatonszemesi Kistücsök étteremben kelnek életre a ferencesek háromszáz éves receptjei

A balatonszemesi Kistücsök étteremben kelnek életre a ferencesek háromszáz éves receptjei

A magyar vendéglátás legszebb történetei közé sorolhatjuk a ma már kulináris zarándokhelyként működő, országos hírű családi vendéglők fokozatos felemelkedését.

#gasztro #taste balaton #kistücsök #magyar vendéglátás

magyarnemzet.hu logomagyarnemzet.hu

527 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü