A kenyér lelke, kemencepornó, vadkovász – ingyenes verzióban

A kenyér lelke, kemencepornó, vadkovász – ingyenes verzióban

Megingyenesedett Borízű-pótló kézműveskenyér-megfejtő podcastunk. Miklós Mihály, a Marmorstein pékség tulajdonosa beszél arról, miért kell kovásszal, adalékanyag nélkül, fatüzeléses kemencében sütni. A koronavírus javította a magyar kenyérízlést, munkaerő nincs, az albán pékségek nem gyengébbek minőségben, mint a nagyüzemek.

#podcast #kenyér #sütőipar #kézműves pékség #marmorstein #marmorstein misi

444.hu logo444.hu

340 napja

A kenyér lelke, kemencepornó, vadkovász

A kenyér lelke, kemencepornó, vadkovász

Tizenöt év alatt nagyot fejlődött a magyar kenyérkínálat, de jó mélyről indult. Küzdelem az adalékanyagok ellen, az igazán jó lisztért és gabonákért, meg persze a munkaerőért. Quo vadisozás a kézműves pékségek vonatkozásában. Miklós Mihály, a Marmorstein pékség tulajdonosa.

#podcast #kenyér #pékség #kovász #kézműves pékség #marmorstein #marmorstein misi #miklós mihály

444.hu logo444.hu

343 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü