A rántotta finomabb és krémesebb lesz ettől a szokatlan hozzávalótól
A rántotta minden idők egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb reggeli fogása. Bár az elkészítése pofonegyszerűnek tűnhet, valójában sokan elkövetik azt a hibát, hogy túlfőzik a tojást. Ennek eredményeként a rántotta kemény, gumiszerű vagy éppen vizes lesz, ami könnyen elronthatja az étkezés élményét.
nlc.hu
191 napja
A Sztroganov nem csak bélszínből ünnepi, és meglepően egyszerű az elkészítése
Bélszín Sztroganov-módra – sokunk számára az egyik nagybetűs ünnepi étel. Bár nem egy hétköznapi fogás, meglepően egyszerű elkészíteni, és arra is adunk tippet, hogy lehet úgy is tökéletesen finom, ha nem a méregdrága bélszín az alapanyaga. De először is irány a cári Oroszország.
nlc.hu
192 napja
6 halászlé recept: segítünk, ha még nem döntötted el, milyen halászlét főzz!
Ha azt kérdezzük, hogy gyufatésztával? Belsőséggel? Pontyból vagy harcsából? A válasz nem is lehet más, mint halászlé. De milyen fajták és iskolák közül választhatunk, ha mi is rászánjuk magunkat a saját halászlevünk megfőzésre?
nlc.hu
199 napja
A 8 legjobb ünnepi ital: forralt bor, puncs és házi krémlikőr – akár ajándékba is!
Kinek ne esne jól a decemberi zimankóban egy lélekmelengető forralt bor, egy szemet gyönyörködtető puncs és persze a krémes, édes likőrök? Ünnepi italok nélkül nincs karácsony. Főzd meg a saját ünnepi koccintanivalótokat!
nlc.hu
216 napja