10 éves a Direkt36! Podcastunkban az alapítókkal ünnepeltünk

10 éves a Direkt36! Podcastunkban az alapítókkal ünnepeltünk

Hogyan született meg Sáling Gergő origós távozása után a Direkt36 ötlete? Milyen nehézségeket kellett leküzdeni az induláskor és mivel védték már kezdetektől az új oldalt? Mire gondolnak, ha ránéznek a mai Origóra? És mit várnak a Direkt36 következő tíz évétől? A 10. születésnapunk alkalmából a három alapítóval, Pethő Andrással, Sáling Gergővel és Weyer Balázzsal beszélgettünk a podcastunkban.

#podcast #direkt36 #sáling gergő #pethő andrás #weyer balázs

direkt36.hu logodirekt36.hu

137 napja

Így készül a házi tortellini és ravioli a Tanta Manufaktúrában

Így készül a házi tortellini és ravioli a Tanta Manufaktúrában

Nem fogja senki azt hazudni, hogy egyszerű kézzel raviolit és tortellinit készíteni, de az is kiderült, hogy nem lehetetlen, csak pár kulcsmozzanatot kell megérteni – ezeket foglaltuk össze.

#recept #gasztronómia #gasztro #tészta #pékség #olasz konyha #sáling gergő #tanta manufaktúra

telex.hu logotelex.hu

258 napja

A Tanta manufaktúrában tényleg mindent kézzel készítenek

A Tanta manufaktúrában tényleg mindent kézzel készítenek

Sáling Gergő és olasz felesége, Sara másfél éve váltottak egy nagyot és alapítottak egy pékséget, ahol olasz-magyar sütemények, kovászos kenyér és friss tészta is készül, és az első mozdulattól az utolsóig minden kézművesen.

#fotó #gasztronómia #gasztro #vendéglátás #tészta #újságíró #pékség #pék #olasz konyha #sáling gergő #tanta manufaktúra

telex.hu logotelex.hu

258 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü