Hatalmas titok derült ki a bodzáról, ezt biztos nem tudta róla
A bodza sokak kedvenc szörpféléje, de méz, zselé, lekvár, sőt pálinka is készíthető belőle.
magyarnemzet.hu
35 napja
Évit sokan megmosolyogták, hogy mindenből szörpöt főz, de mára ez lett a hivatása
„Ebben rejlik a szépsége. Kimész, szagolgatod, kóstolgatod, kitalálod, mi legyen belőle és nagyon kevés ember számára elérhetővé teszed. Ettől van értéke” – mondja dizájnerszörpjei és -italai természetes alapanyagairól Gyulai Évi, aki nyelviskola-tulajdonosból lett szörpszakértő. Italkreációi éttermekben és saját szörpkoktélbárjában (Kazincbarcikán!), de a Kéktúra útvonala mellett is megtalálhatók. „Ez a rókagombás sárgabarack szörpöm ihlette koktél amarettóval, […]
forbes.hu
96 napja
Létezik egy repalack, ami jóval többet ér, mint 50 forint, jól becsülje meg
Egy szörpös üveg a háromszorosát éri a visszaváltó automatáknál. „Tudtad, hogy az új, visszaváltós logóval ellátott Piroska szörpös üvegekért 178 forintot kapsz vissza?” – olvasható
economx.hu
109 napja
Befőzés tippek: erre figyelj a téli befőzés során
A befőzés nemcsak a nyár kiváltsága! Akadnak alapanyagok, melyekből a befőzés télen is könnyedén megvalósítható. Kattints a részletekért!
metropol.hu
140 napja
"Mi csak a gyümölcs ízét tudjuk megőrizni": a magyar szörpforradalom egyik bölcsőjében jártunk
Addig gépesítünk, amíg az nem megy a minőség rovására, vallja Galajda Péter, aki azért kezdett el szörpöt gyártani, mert nem talált megfelelőt a piacon. A Mayer szörp mára az egyik legismertebb prémium élelmiszer lett, ahol ugyan mindig van a polcon a nagymama főzetét idéző eperszörp, de kísérleteznek chilivel és kaporral is.
hvg.hu
195 napja
Nem sok esélye maradt a túlélésre a 2 éves kislánynak: ez a szörp okozta a bajt
Az orvosok szerint ilyen szörpöt soha nem adhatunk a kicsiknek.
borsonline.hu
339 napja
Menü