Így lesz igazán finom a pizza tészta – Farkas Richárd a kelesztés titkáról

Így lesz igazán finom a pizza tészta – Farkas Richárd a kelesztés titkáról

A pizza tészta akkor lesz igazán ízes, ha a fermentációs folyamatot lassítjuk – ezért érdemes hűtőben keleszteni, mondja Farkas Richárd, a Penny séfje. Ő például 24 órán át pihenteti a porélesztős tésztát, mielőtt megsütné – így készül el a tökéletes calzone. A videóban nemcsak a recept kulisszáiról mesél, hanem a vendéglátás jelenlegi kihívásairól és az élelmiszerárak változásáról is szó esik.

#videó #adásrészletek #rtl #reggeli #pizza #penny #pénztárcabarát #fermentáció #calzone #farkas richárd #kelesztés

rtl.hu logortl.hu

20 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü