Így lesz igazán finom a pizza tészta – Farkas Richárd a kelesztés titkáról
A pizza tészta akkor lesz igazán ízes, ha a fermentációs folyamatot lassítjuk – ezért érdemes hűtőben keleszteni, mondja Farkas Richárd, a Penny séfje. Ő például 24 órán át pihenteti a porélesztős tésztát, mielőtt megsütné – így készül el a tökéletes calzone. A videóban nemcsak a recept kulisszáiról mesél, hanem a vendéglátás jelenlegi kihívásairól és az élelmiszerárak változásáról is szó esik.
rtl.hu
20 napja
Tócsni makrélával? Farkas Richárd és Kiss Norbert újragondolják a klasszikus ételeket (X)
Tócsni makrélával? Miért ne? Farkas Richárd és Kiss Norbert Ádám újragondolják a klasszikusokat, és funky ételekkel hozzák lázba a nézőket a Lehetsz séf című műsorban. A séfpáros barátsága az Instán indult, majd a Konyhafőnökre való felkészülés alatt mélyült el – hajnalig tartó beszélgetések, receptek és gasztro-kémiák mentén. Most pedig közösen főznek, nemcsak a műsorban, hanem a Reggeliben is.
rtl.hu
55 napja
„Nagyon különbözünk, de működik” – Gombos Krisztiánék őszintén a párkapcsolatukról
Gombos Krisztián a TikTokon is új oldalát mutatja meg, párjával, Truckenbrod Fannival közösen készítenek tartalmakat – de nemcsak online alkotnak együtt. A Barátok közt után most egy színházi darabban is együtt dolgoznak: Krisztián rendezte a Vasárnapi ebéd című előadást, amelyben Fanni is szerepel. Bár két külön világból jönnek és természetükben is nagyon eltérőek, kapcsolatuk stabil, mert – ahogy Krisztián mondja – „van vitakultúránk, le tudunk ülni megbeszélni a nehéz dolgokat”. A Reggeliben egy közös főzéssel is meglepték a nézőket.
rtl.hu
60 napja
Cserháti Tamara 200 nővel fog babkát készíteni
Cserháti Tamara nemrég tért haza Tel Avivból, ahol a családjával töltötte a tavaszi szünetet, sok strandolással és gasztronómiai élménnyel. De nem sok ideje maradt pihenni, hiszen május 25-én a budapesti Szent István parkban 200 nővel fog babkát készíteni. Ez egy hagyományos zsidó édesség, kívül ropogós, belül pedig nagyon puha. Tamara még kókuszkrémet is használ a tésztába. A különleges esemény nemcsak a finom sütikről, hanem egy közösségi élményről is szól.
rtl.hu
68 napja
Boggie-nak egy algériai út segített visszatérni a magyar népzenéhez
A HVG nemrég összeállította a 21. század 20 legemlékezetesebb magyar videóklipjének listáját, és Boggie slágere a dobogó harmadik fokára került. A Reggeli műsorban az énekesnő elárulta, hogy a különleges videó ötlete a férjétől származik – a kiadó viszont kezdetben nem rajongott érte. Boggie azonban hitt benne, harcolt érte, és végül meg is valósult a látványos koncepció. A végeredmény azóta is kiemelkedik a hazai klipkínálatból – most pedig hivatalosan is a legjobbak között tartják számon.
rtl.hu
75 napja
Profi tippek a húsvéti sonka elkészítéséhez a Penny séfjétől
A Reggeliben már javában zajlik a húsvéti hangolódás: a Penny séfje, Farkas Richárd ezúttal egy medvehagymás, spárgás, kétféle sajttal készült tésztapapucsot készített élő adásban. A séf nemcsak ínycsiklandó fogásokat mutatott be, hanem azt is elárulta, mi a különbség a sárga és a zöld spárga között, és hogy ő mit főz húsvétkor.
rtl.hu
82 napja
Chilis bab recept és érdekességek – így készítsd el tökéletesen
A chilis bab egy ízletes, fűszeres egytálétel, amely Mexikóból és az USA-ból ered. Készítheted hagyományosan vagy babbal, csípősen vagy enyhén – mutatjuk a legjobb receptet és érdekességeket erről a népszerű fogásról! Ma Farkas Richárd veszi birtokba a konyhánkat, hogy elkápráztassanak minket a főzőtudásával, és meglepje születésnapos édesapját is.
rtl.hu
132 napja
Ezt ki kell próbálnod: Pénztárcabarát disznótoros szendvics Farkas Richárd konyhájából
Farkas Richárd, a Penny séfje, most egy különleges, pénztárcabarát disznótoros szendvics recepttel rukkolt elő, amely a hagyományos ízeket ötvözi modern alapanyagokkal. A savanyú káposzta, hurka és mustár kombinációja nemcsak ínycsiklandó, de könnyen elkészíthető és igazán gazdaságos fogás is. Fedezd fel, hogyan adhat új lendületet a téli kedvenceknek, miközben a magyar gasztronómia hagyományai is megmaradnak!
rtl.hu
164 napja
Farkas Richárd titkai: Ízek, illatok és tanácsok a konyhából
Ma reggel a konyhánkban Farkas Richárd, a Penny Séfje varázsolja el az ízlelőbimbóinkat, miközben egy különleges fogást készít. Az illatok már most isteni módon keverednek a levegőben, és kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a kezei közül. A mai recept a fahéjas-narancsos-diós csiga, amely tökéletesen illik a téli reggelekhez és az ünnepi időszakhoz.
rtl.hu
202 napja
A PENNY séfje, Farkas Richárd a toszkán konyha rejtelmeit tárta fel
Az olasz konyha sokkal több mint a pizza, rizotto és a spagetti! A PENNY séfje, Farkas Richárd pont emiatt összeszedett pár érdekességet az olasz konyháról, aminek ráadásul a termelői adottságai is nagyon jók.
rtl.hu
268 napja
Ár, minőség, hazai – ezek alapján vásárolunk (X)
A Reggeliben Kazatsay Eszter, a PENNY kommunikációs vezetője mondta el, hogyan lett Farkas Richárd a PENNY séfje, milyen értékek és kihívások változtatják az élelmiszerkereskedelmet, és ehhez hogyan alkalmazkodnak, és mit tesznek az ételpazarlás ellen.
rtl.hu
286 napja
Menü