Csak főzni akart, de ránőtt a karrier – Ami ezután jött, arra Havas Dóra nem volt felkészülve
Nem akart karriert építeni belőle, ám a főzés végül mégiscsak a hivatása lett – erről is beszélt a TV Paprika Magazin háziasszonya, aki megengedte, hogy az egyik adás felvételét a színfalak mögül lessük meg. Havas Dóra szerint a produkció abszolút kiemelkedik a gasztroműsorok közül, amelyek több mint 45 éve jelentek meg először a hazai piacon, elsősorban azért, mert a tartalmát tekintve az ételek készítésén messze túlmutat.
blikk.hu
51 napja
Tócsni makrélával? Farkas Richárd és Kiss Norbert újragondolják a klasszikus ételeket (X)
Tócsni makrélával? Miért ne? Farkas Richárd és Kiss Norbert Ádám újragondolják a klasszikusokat, és funky ételekkel hozzák lázba a nézőket a Lehetsz séf című műsorban. A séfpáros barátsága az Instán indult, majd a Konyhafőnökre való felkészülés alatt mélyült el – hajnalig tartó beszélgetések, receptek és gasztro-kémiák mentén. Most pedig közösen főznek, nemcsak a műsorban, hanem a Reggeliben is.
rtl.hu
56 napja
Rácz Jenő felesége megmutatta, hogy kell répát reszelni: erre a verzióra még senki se gondolt!
A sztárséf felesége már csak tudja...
metropol.hu
66 napja
Nincs több kínos tojáspucolás, itt a tuti főzési tipp és utána szinte leugrik a héja
Egy olcsó alapanyagot kell adni a főzővízhez, és szinte leugrik a tojás héja a főzés után.
infostart.hu
78 napja
Húsvétkor is a jóképű pasikra várt a Házasság első látásra sztárja
Nagy Renáta ugyan a műsorban nem találta meg az igazit, de a reményt nem adja fel, sőt, a húsvétot is épp a pasik miatt szerette meg. A Házasság első látásra sztárja ugyan nem készül finom falatokkal, de szerinte ez nem akadályozza a férjfogásban.
borsonline.hu
80 napja
Király Viktor nem tudta felsorolni a panír összetevőit: "Tojás, liszt kell hozzá, meg valamiféle rántóanyag" – videó
Igencsak vicces pillanatoknak lehetnek majd tanúi a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorának mai adásában a nézők. Király Viktor és Vásáry André ugyanis együtt próbált főzni, ám hamar kiderült, hogy egyikük sem túl jártas a konyhában.
blikk.hu
81 napja
Durván megfenyegették a híres étteremkritikust, Vajda Pierre-t – „Közölte velem, hogy börtönbe juttat”
Vajda Pierre több mint 20 éve foglalkozik hivatásszerűen a gasztronómiával, noha eredetileg filmrendezőnek készült. A Konyhafőnökből jól ismert gasztrokritikus az étteremkritikák mellett maga is szívesen főz, piacra jár, és élvezi a jó ízeket. Most arról mesélt, hogyan szerette meg a főzést, illetve mi volt a legdurvább élménye ételkritikusként.
blikk.hu
82 napja
Hülyeség a fokhagymanyomó?
Az olaszok esküsznek rá, hogy a fokhagymát csak enyhén törni vagy szeletelni szabad, Anthony Bourdain szerint pedig azt egy fokhagymanyomón áttörni egyenesen undorító. Sok háztartásban mégis előszeretettel veszik elő az eszközt. Kinek van igaza?
telex.hu
90 napja
Ezzel a trükkel hónapokig is elállhatnak a hagymák rohadás és csírázás nélkül
Egy szakértő felfedte a tárolásuk titkát.
borsonline.hu
93 napja
Magyar Péter ismét kimutatta foga fehérjét: ezt gondolja a nőkről
Főznek és azt sem tudják, hol vannak a férjeik.
magyarnemzet.hu
104 napja
Paprika Dorina visszatér - Ezt csinálja majd a Dikh TV-n!
Több műsorban is bizonyította már gasztronómiai érzékét Paprika Dorina, aki ezúttal műsorvezetőként is bemutatkozik a nagyközönségnek. A konyhától ezúttal sem távolodik el, hiszen a Dikh TV Só és Bors című főzőműsorának háziasszonya lesz.
blikk.hu
107 napja
A magyarok háromnegyede szerint a közös evés boldoggá tesz – Akkor miért eszik mindenki egyedül?
A magyarok több, mint fele boldognak érzi magát. De vajon mi a boldogság igazi receptje? Kiderült a Kometa legfrissebb felméréséből, amelyet a március 20-i boldogság világnapja alkalmából tett közzé igen érdekes eredményre jutottak. A titok valójában egyszerűbb, mint gondolná. Mutatjuk, hogy miről is van szó.
blikk.hu
109 napja