A gombapörköltnek is van egy titka

A gombapörköltnek is van egy titka

Közkívánatra tanuljuk meg elkészíteni azt a pörköltet, ami a gombászok körében és a pörköltek között sem a legnépszerűbb, pedig csak egyetlen dolog a fontos, hogy jó legyen.

#recept #vegetáriánus #gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #gomba #laskagomba #kezdőknek #pörkölt #gombapörkölt

telex.hu logotelex.hu

39 napja

A kripto nem való mindenkinek: itt a legfontosabb tanács kezdőknek – videó

A kripto nem való mindenkinek: itt a legfontosabb tanács kezdőknek – videó

A Bitcoin, a krpitovaluta a jövő? Mindenkinek abba kellene fektetnie a pénzét? Könnyűnek tűnhet, de nem mindenkinek való és alaptudás nélkül nem érdemes belevágni.

#pénz #bitcoin #kripto #kriptopénz #blikk tv #kezdőknek

blikk.hu logoblikk.hu

187 napja

A péknének semmi köze a csülökhöz

A péknének semmi köze a csülökhöz

A szilveszteri csülök lassan, lassan, aztán nagyon gyorsan készül egyszerre omlósra és pirosra, teljesen mindegy, tett-e vele bármit a pékné.

#recept #gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #kezdőknek

telex.hu logotelex.hu

188 napja

A legendás módszer, amivel magától készül el a kenyér

A legendás módszer, amivel magától készül el a kenyér

A csodarecept semmi újat nem talált fel, mégis elindított egy olyan folyamatot, ami miatt mára sokkal többen ismernek, keresnek, vagy készítenek jobb kenyereket. Hasznos módszer-e a dagasztás nélküli kenyér?

#gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #kenyér #kezdőknek #augusztus 20. #házi kenyér #szent istván nap

telex.hu logotelex.hu

320 napja

Mitől lesz a brownie belül lágy, de a tetején roppanós?

Mitől lesz a brownie belül lágy, de a tetején roppanós?

A félórás sütemény, aminek sikeréhez az a pár percre sem lankadó figyelem szükséges, hogy sütés közben elcsípjük a még éppen lágy és ragacsos állagot. Meg még pár apró trükk.

#gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #csokoládé #kezdőknek #brownie

telex.hu logotelex.hu

476 napja

Amikor a túrógombócból fánk lesz

Amikor a túrógombócból fánk lesz

Farsangi főzőiskola: egy fánk, ami félóra alatt elkészül, nem szükséges keleszteni, formázni, elég hozzá egy tál és egy egy lábos, amiben kisütjük. Extrán szuper a tetejére csurgatott tejföltől és lekvártól lesz.

#gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #fánk #túró #kezdőknek

telex.hu logotelex.hu

503 napja

Ezt a palacsintát tuti nem lehet elrontani

Ezt a palacsintát tuti nem lehet elrontani

Az amerikai palacsintát könnyű megfordítani és nem szakad. A légies állagot egy különleges kémiai folyamat segíti elő, ami három alapanyag találkozásakor keletkezik.

#recept #gasztronómia #gasztro #főzőiskola #elronthatatlan receptek #palacsinta #szódabikarbóna #amerikai palacsinta #kezdőknek #sütőpor

telex.hu logotelex.hu

528 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü